Tweede Kamer der Staten-Generaal Facilitaire Dienst - Techniek

De Facilitaire Dienst van de Tweede Kamer zorgt voor de bedrijfsmatige ondersteuning binnen de Tweede Kamer zodat de Kamerleden, hun ondersteunende medewerkers en het ondersteunend apparaat in een prettige werkomgeving kunnen functioneren. De Facilitaire Dienst bestaat uit het Bedrijfsbureau, het bureau Evenementen, de afdeling Techniek en de afdeling Services.

 

Technicus Facilitaire Dienst


.

De Tweede Kamer zoekt een technicus Facilitaire Dienst!

De Facilitaire Dienst heeft in totaal 56 medewerkers en zorgt voor de bedrijfsmatige ondersteuning binnen de Tweede Kamer zodat de Kamerleden en medewerkers hun werk in een prettige omgeving kunnen doen. Ben jij een medewerker die van aanpakken weet en op zoek is naar een afwisselende baan? Ben jij graag in controle over jouw eigen planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als technicus verricht je onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, technische installaties en meet- en regelapparatuur binnen de Tweede Kamer. Je signaleert storingen en gebreken en voert   herstelwerkzaamheden uit. Ook verleen je technische ondersteuning bij evenementen en festiviteiten.

Verder:

 • signaleer je storingen en gebreken, en voer je herstelwerkzaamheden uit;
 • voer je op aanwijzing van de werkvoorbereider (planmatige) onderhoudswerkzaamheden uit;
 • besteed je in overleg met de werkvoorbereider werkzaamheden uit aan derden;
 • begeleid je derden bij de uitvoering van werkzaamheden en controleer je op kwaliteit;
 • voer je installatie- en modificatiewerkzaamheden uit;
 • houd je je bezig met de keuringen van apparaten en hulpmiddelen en stel je over meerdere jaren onderhoudsplanningen op.

Dit ben jij

Klantgericht, flexibel, pro-actief, kwaliteits- en oplossingsgericht, dat ben jij! Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en bezig te zijn met het onderhouden van gebouwen, technische installaties en meet- en regelapparatuur. Als jij weer iets voor elkaar hebt gekregen krijg jij daar energie van!

Wat neem je mee?

 • Je hebt een technische achtergrond op MBO-niveau (werktuigbouwkunde, installatietechniek of soortgelijke technische opleiding).
 • Je bezit over theoretische en praktische kennis op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen en technische installaties.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en vaardigheid in het verrichten van onderhouds- en installatiewerkzaamheden.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van regeltechniek/gebouwbeheersystemen.
 • Je hebt vaardigheid in het lokaliseren, verklaren en verhelpen van storingen.
 • Je bent bereid tot het verrichten van avond- en weekenddiensten.
 • Je bezit een VCA-Vol of bent bereid deze te halen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jouw werkplek

Je wordt onderdeel van het enthousiaste en informele team Techniek. Het team is groeiende en bestaat – naast hoofd Techniek - uit 2 werkvoorbereiders, 4 technici, 5 AV-technici en een functioneel beheerder. Je zult door de aard van jouw werk op veel verschillende plekken in de Tweede Kamer te vinden zijn. Uiteraard heb je een nauwe samenwerking met jouw collega’s en stem je werkzaamheden goed met elkaar af.

Wat we jou bieden

Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 2209,35 tot € 2871,26 bruto (schaal 6, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een vaste fulltime functie.

We bieden je een uitdagende positie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je staat dicht bij het parlementaire proces en zult tijdens je werk regelmatig prominenten tegenkomen. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. Er staat een enthousiast team voor je klaar.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

In deze functie heb je ook recht op een toelage voor inconveniënten. Deze bestaat uit een vaste toelage en een variabele toelage.  

Bijzonderheden

 • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Onderdeel van de functie zijn bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten buiten de reguliere kantoortijden.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Shimi Goossen, senior corporate recruiter
mobiel: 0650052268

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl