Tweede Kamer der Staten-Generaal Bodedienst en Postzaken - Bodedienst 

Hoofd Bodedienst


.

De Tweede Kamer zoekt een hoofd Bodedienst!

De Bodedienst van de Tweede Kamer ondersteunt de Kamervoorzitter, de Kamerleden, en ministers en staatssecretarissen tijdens vergaderingen en andere activiteiten die binnen de Tweede Kamer worden georganiseerd.

Zo ziet jouw baan eruit
Als hoofd van de Bodedienst geef jij inhoudelijk en hiërarchisch leiding aan 3 Kamerbewaarders, 16 Kamerbodes, een managementassistent en 2 chauffeurs, die onder andere de Voorzitter van en naar locatie rijden. De Bodedienst zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt rondom het vergaderproces in de plenaire zaal alsook in de commissiezalen binnen de Tweede Kamer. De dienst draagt zorg voor de facilitering van vergaderzalen, ontvangt publiek voor vergaderingen en tentoonstellingen, en ondersteunt de Voorzitter van de Tweede Kamer bij ontvangsten en ceremoniële aangelegenheden.

Als diensthoofd draag jij algehele verantwoordelijkheid voor de dienst en zie je toe op de kennisontwikkeling op het gebied van gastvrijheid, protocollaire ondersteuning en crisissituaties. Het is een uitdagende rol: door ontwikkelingen, zoals een toenemende dreigingsfactor en openheid in het politieke proces, krijg je als diensthoofd te maken met een steeds complexer wordende omgeving.

Verder:
• ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het jaarplan en het realiseren van de afgesproken resultaten;
• motiveer, stimuleer en inspireer je jouw medewerkers en draagt bij aan hun ontwikkeling;
• draag je zorg voor een goede communicatie en samenwerking binnen het eigen team, tussen de teams onderling en heb je dagelijkse contact met afdelingen buiten de Bodedienst;
• draag je zorg voor de uitvoering van het vastgestelde personeels- en arbobeleid;
• draag je bij aan de organisatie en begeleiding van bijeenkomsten, congressen, conferenties e.d. die in het Tweede Kamergebouw worden gehouden.
• schakel je met externe partijen zoals DKDB, veiligheidsdiensten, politie en ministeries om in te kunnen spelen op beveiligingsrisico’s tijdens speciale vergaderingen/ceremonies.
 
Dit ben jij
Klantgericht, besluitvaardig, stressbestendig, dat ben jij! Jij laat zien dat je op hoog serviceniveau handelt. Dit doe je door te anticiperen op klantwensen en op de juiste plek en op het juiste moment dienstverlening te faciliteren. Je bent organisatorisch goed onderlegd en kunt snel anticiperen wanneer er calamiteiten zijn. Jij kunt je flexibel opstellen in een complexe omgeving en je kunt op verschillende niveaus communiceren en schakelen.

Wat neem je mee?
• HBO+ werk- en denkniveau;
• een aantal jaar ervaring in leidinggeven;
• ervaring in het verlenen van een zeer goede dienstverlening binnen een complexe omgeving;
• ervaring met het signaleren en analyseren van mogelijke problemen. Je bent in staat om tijdens crisismomenten de juiste beslissingen te nemen;
• beheersing van de Engelse taal (mondeling);
• grote affiniteit met het werk van de Tweede Kamer, het politieke proces en actualiteiten.

Jouw werkplek
Je wordt onderdeel van een klein team waar houding en gedrag belangrijk zijn voor het verloop van de Tweede Kamerprocessen en de vergaderorde. Het team streeft naar een hoge dienstverlening. In deze rol leg je verantwoording af aan de directeur Huisvesting, Renovatie en Financiën.

Wat we jou bieden
Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 3.256,52 tot € 5.003,97 bruto (schaal 11, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een vaste fulltime functie. Je krijgt een uitdagende rol waar je dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Ook is er ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en de kans je team verder op te leiden.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.

Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook zal een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
de heer J. van Rhijn
tel.: +31 070 3182402

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl