Tweede Kamer der Staten-Generaal 

Medewerker registratie


.

De Tweede Kamer zoekt een medewerker registratie

Als medewerker registratie kom je te werken in het cluster documentenstroom bij de Griffie plenair/Bureau Wetgeving. Je verricht diverse administratieve werkzaamheden rondom brieven en e-mails van departementen, organisaties en burgers ten behoeve van de Kamer en haar commissies.

Zo ziet jouw baan eruit 

  • Je verzorgt de selectie, registratie en ontsluiting van brieven en e-mails van burgers en organisaties in het parlementair informatiesysteem;
  • Je controleert op juistheid en volledigheid en prioriteert de binnengekomen documenten op basis van de actualiteit en de agenda van Kamer en de Kamercommissies. 

Verder
• beoordeel je op basis van de inhoud van de brief voor welk beleidsterrein je deze registreert; 
• maak je zelfstandig een heldere en juiste omschrijving van de inhoud van de brief;
• beantwoord je vragen m.b.t. de voortgang en registratie van binnengekomen documenten en onderhoud je daartoe contacten met commissie-assistenten.

Dit ben jij
Analytisch, nauwkeurig en communicatief vaardig, dat ben jij! Je bent een kei in het nauwkeurig verwerken van gegevens en kunt je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een brede belangstelling voor de politiek en vindt het leuk om de actualiteiten te volgen. Je bent klantvriendelijk en voor lastige telefoongesprekken ben je niet bang. Jij kunt je flexibel  en collegiaal opstellen in een complexe en hectische omgeving en je kunt op verschillende niveaus communiceren en schakelen.

Wat neem je mee?
• Een afgerond MBO-diploma;
• Aantoonbare kennis van en ervaring met administratieve werkzaamheden;
• Goede vaardigheid in het snel en zorgvuldig verwerken van documenten;
• Gedegen kennis van Windows en Officeprogramma’s (Word, Excel en Outlook);
• Affiniteit met het werk van de Tweede Kamer, het politieke proces en actualiteiten.

Jouw werkplek
Je komt als medewerker registratie te werken in het cluster documentenstroom. Binnen de afdeling Griffie plenair is het cluster documentenstroom actief op het gebied van de verwerking en ontsluiting van alle direct met de plenaire vergaderingen en commissievergaderingen van de Kamer samenhangende documenten. Je wordt onderdeel van een enthousiast en hardwerkend team. Samen met 8 collega’s zorg jij er dagelijks voor dat de Kamer haar werk goed kan doen.

Wat we jou bieden
Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € € 2.209,35 - € 2.871,26 bruto (schaal 6, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een vaste fulltime functie, 32-uur behoort ook tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
mevrouw D.A.M. Friggen, hoofd Parlementaire documentenstroom
tel.: 070-3182204

Shimi Goossen, senior corporate recruiter
mobiel: +31 6 50052268

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl