Tweede Kamer der Staten-Generaal Restaurantbedrijf - Keuken 

Zelfstandig werkend kok


.

De Tweede Kamer zoekt een zelfstandig werkend kok (Kok A)!

Als kok werk je in het Restaurantbedrijf: vier restaurants met in totaal 500 zitplaatsen verdeeld over het Statenrestaurant, het Kamer-Pleinrestaurant, het Ledenrestaurant en onze koffiecorner, het Statenlokaal. Deze restaurants hebben elk hun eigen sfeer, assortiment en openings- en sluitingstijden. Het Restaurantbedrijf verzorgt ook de vele evenementen die gehouden worden in de Tweede Kamer. Daarnaast verzorgt het Restaurantbedrijf ook de vergaderservice. Het Restaurantbedrijf is een erkent leerbedrijf tot en met niveau 4.

Zo ziet jouw baan eruit
Om ons keukenteam compleet te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste kok. Je denkt mee over het ontwikkelen van nieuwe gerechten en de presentatie hiervan, maar ook gebruik jij jouw creativiteit voor onze evenementen zoals Prinsjesdag, verkiezingen, uitslagenavond en buitenlandse delegaties. Jouw specifieke werkplek is het Ledenrestaurant, waar de Kamerleden en bewindspersonen lunchen en dineren.

Verder

 • begeleid je leerlingen;
 • creëer je rust binnen de keuken en het team;
 • neem je de tijd om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s op elkaar ingespeeld raken;
 • neem je verantwoordelijkheid en ben je het aanspreekpunt voor de afdeling wanneer dit nodig is;
 • zorg je ervoor dat de taakverdeling goed is afgestemd en alles soepel verloopt;
 • behoren HACCP-taken tot jouw werkzaamhedenbehoren HACCP-taken tot jouw werkzaamheden.

Dit ben jij 
Enthousiast, flexibel en stressbestendig, dat ben jij! Wanneer jij in de keuken werkt, heerst er een fijne sfeer. Je bent collegiaal en werkt onder het motto ‘één team, één taak’. Jij hebt voor alles een creatieve oplossing en bent bereid om de handen uit de mouwen te steken wanneer dat nodig is. Daarnaast bedenk je, samen met de andere koks, nieuwe gerechten. Een goede samenwerking met de bedieningsbrigade is voor jou vanzelfsprekend.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding zelfstandig werkend kok niveau 4;
 • Aantoonbare ervaring in à la carte en catering;
 • Een diploma leermeester Horeca;
 • Kennis van HACCP-regelgeving;
 • Veel affiniteit met huidige kooktechnieken, de veganistische- en vegetarische keuken.

Jouw werkplek
De Tweede Kamer is een unieke werkplek. Het team bestaat uit 15 koks, inclusief leerling-koks. Daarnaast wordt de keuken ondersteund door 10 medewerkers van de Algemene Dienst. Je wordt onderdeel van een hecht team. Bij ons staat samenwerken centraal: zowel het bedienend personeel als het keukenteam helpt elkaar waar nodig.

Wat we jou bieden
Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 2.077,44 tot €2.737,59 bruto (schaal 5, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief individueel keuzebudget 16,37%) bij een 36-urige werkweek. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen. Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.

Als onderdeel van de selectieprocedure vragen we je in de tweede ronde een creatieve opdracht uit te voeren. Aan de hand van een door ons toegezonden boodschappenlijst - waar jij zelf nog 2 extra ingrediënten aan toe mag voegen - stel jij een gerecht samen. Dit gerecht kun je thuis maken. Wel vragen we je ons mee te nemen in jouw kookproces door middel van een video van een paar minuten; Waar haal je de inspiratie voor dit gerecht vandaan? Waarom maak je deze culinaire keuzes? De video zal door de selectiecommissie worden beoordeeld. Uiteraard mag je de kosten voor deze opdracht declareren.

Je bent bereid om:
- 3 avonddiensten te draaien met een eindtijd van 21:30 uur.
- incidenteel op een zaterdag te werken

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
de heer W.A. van der Pot, productiemanager
tel.: 0703183289

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl