Tweede Kamer der Staten-Generaal Stafdienst Financieel Economische Zaken

De Stafdienst Financieel - Economische Zaken (FEZ) is – conform de Comptabiliteitswet 2016 de controller, budgettaire belangenbehartiger en inkoopadviseur van de Tweede Kamer. FEZ ziet toe op de rechtmatige, doelmatige en doeltreffende toewijzing en besteding van publieke middelen binnen de Tweede Kamer en is belast met het inkopen van middelen en diensten.

 

Inkoopadviseur bedrijfsvoering


.

De Tweede Kamer zoekt een inkoopadviseur!

Als inkoopadviseur kom je te werken binnen het team Bedrijfsvoering & Inkoop, je maakt deel uit van de Stafdienst Financieel-Economische Zaken. Dit team is verantwoordelijk voor alle inkopen van de Tweede Kamer. Jouw professionele ondersteuning van het inkoopproces is van grote waarde; dankzij jou verloopt deze snel, efficiënt en doelmatig. We nodigen zowel ervaren inkoopadviseurs als professionals die aan het begin van hun carrière staan van harte uit om te reageren op deze functie.

Jouw professionele ondersteuning van het inkoopproces is van grote waarde. Samen met interne klanten doorloop je zorgvuldig de inkoopprocedures. Dankzij jou verlopen deze procedures snel en rechtmatig.

Zo ziet jouw baan eruit
Als inkoopadviseur draag je zichtbaar bij aan het functioneren van de Tweede Kamer. Een aanbesteding voor een parlementair onderzoek, het aanvragen van offertes voor evenementen in de Ridderzaal of een aanbesteding voor beveiliging van het de panden aan het Binnenhof, bij dit soort inkooptrajecten ben jij nauw betrokken. Jij pakt deze trajecten met beide handen aan en zet jouw expertise in om samen met collega’s tot het beste resultaat te komen. De dynamiek binnen de Tweede Kamer zie je rechtstreeks terug in je dagelijkse werk. Daardoor dien je vaak nieuwe prioriteiten te stellen.

Verder

  • ga je (meervoudig) onderhandse inkooptrajecten uitvoeren, zowel binnen raamovereenkomsten als daarbuiten;
  • registreer en beheer je, samen jouw collega’s, contracten;
  • plaats je bestellingen en verleen je nazorg;
  • neem je deel aan in interdepartementale aanbestedingstrajecten.

Dit ben jij
Enthousiast, zakelijk ingesteld en een aanpakker! Je bent oprecht nieuwsgierig en weet een connectie te maken met je collega’s. Je zorgt dat je op de juiste momenten aan tafel zit. Hierbij vind je continu de balans tussen het opbouwen en in stand houden van goede relaties en het behouden van een kritische en onafhankelijke opstelling.  

Wat neem je mee?

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • NEVI 1 opleidingen of gelijkwaardige opleiding;
  • Kennis van de Aanbestedingswet- en regelgeving;
  • Inzicht in organisatorische samenhangen tussen het eigen werkterrein en de daarop van invloed zijnde werkprocessen.

Jouw werkplek
Je wordt onderdeel van een enthousiast en bevlogen team dat bestaat uit 6 inkoopcollega’s en collega’s van bedrijfsvoering met de specialismen functioneel beheer, financiële administratie en reisbureau. Het team bestaat uit ervaren en gedreven medewerkers die graag hun kennis overdragen aan hun nieuwe collega, die mogelijk aan het begin van zijn/haar inkoopcarrière staat.

Wat we jou bieden

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en varieert van € 2.3805,03 tot € 3.963,19 bruto (schaal 9, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief individueel keuzebudget 16,37%). Het betreft een vaste functie voor 36 uur.

Wij bieden je een functie waarin je veel vrijheid krijgt om je werk in te vullen naar eigen inzicht. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf en je professionele skills te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het ontwikkeling van de afdeling.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.

Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frans Slabbekoorn, Manager Bedrijfsvoering & Inkoop via telefoonnummer 06-27149334 of per  e-mail f.slabbekoorn@tweedekamer.nl, voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met onze senior recruiment adviseur Shimi Goossen via telefoonnummer 06-50052268 of per e-mail s.goossen@tweedekamer.nl.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
de heer F. Slabbekoorn, manager Inkoop en Bedrijfsvoering
tel.: 0627149334

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl