Tweede Kamer der Staten-Generaal Beveiligingsdienst 

(Host)ess Beveiligingsdienst


.

De Tweede Kamer zoekt 2 x host(ess) services voor de Beveiligingsdienst voor 16-uur!
Ben jij een gastvrije host(ess) die het leuk vindt om veel in contact te zijn met mensen? Ben je daarnaast graag met alle vormen van beveiligingsdienstverlening bezig? Dan komen wij graag met jou in contact!

Zo ziet jouw baan eruit
Jij bent onze ogen en oren en het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers. Daarnaast beman je de informatiebalie en voer je diverse ondersteunende werkzaamheden voor, tijdens en na evenementen. Door jouw gastvrijheid voelen bezoekers zich zeer welkom en veilig in het pand.

Als host(ess) ben je een observant voor onze beveiligers en kun je jouw profiling vaardigheden inzetten. Ook ontvang en begeleid je groepen en speciale gasten (zoals delegaties en VIP’S) naar diverse locaties in de Tweede Kamer, ook bij bijzondere gelegenheden (zoals bij parlementaire enquêtes en evenementen) en begeleid je individuele bezoekers bij de garderobe.

Verder:

 • ontvang en begeleid je petitieaanbiedingen en zorg je voor de doorgeleiding van deze personen naar de scanstraat;
 • verwerk je binnengekomen petitieaanbiedingen en plaatst petitieborden in de Statenpassage;
 • geef je bezoekersstickers uit  aan het bezoek voor het bijwonen van het vragenuurtje in de plenaire zaal (zodra de zaal weer toegankelijk is voor publiek);
 • verstrek je algemene (feitelijke) informatie aan individuele bezoekers en groepen over de Tweede Kamer.

Dit ben jij
Als (host)ess dien je je bewust te zijn van je eigen handelen. Je bent representatief en hebt een positieve houding. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je omgaan met calamiteiten en conflictsituaties. Ook ben je service verlenend, doortastend en heb je een flexibele, service en gastvrije instelling. 

Wat neem je mee?

 • Vmbo/mbo werk- en denkniveau;
 • een BHV- en EHBO-diploma, met het certificaat AED;
 • toepassingsgerichte basiskennis van het vakgebied Beveiligen;
 • kennis en vaardigheid van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • praktische kennis van Engelse taal;
 • vaardigheid in het omgaan met buitenlandse bezoekers;
 • ervaring met Microsoft Office (Word, Outlook en zo mogelijk Excel).

Jouw werkplek
Je komt te werken in hartje Den Haag, op loopafstand van station Den Haag Centraal. Jouw werkplek is gelegen aan het Binnenhof. Je wordt onderdeel van een dynamisch team waar veiligheid voorop staat. Als team streven we naar een hoge dienstverlening en er heerst een informele sfeer. Je legt verantwoording af aan de operationeel manager van de Beveiligingsdienst.

Wat we jou bieden
Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 2.091,98 tot € 2.756,75 bruto (schaal 5, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief individueel keuzebudget 16,37%). Het betreft een vaste functie voor 16 uur per week.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf en je professionele vaardigheden te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Beveiligingsdienst.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.

Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Arnold Treure: a.treure@tweedekamer.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze senior adviseur recruitment Shimi Goossen: s.goossen@tweedekamer.nl, 06 50 05 22 68. 

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.

Je werkt in onregelmatige dienst van maandag tot en met vrijdag. Ook werk je incidenteel een weekenddienst in verband met Kamer gerelateerde werkzaamheden.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
de heer J.A. Treure, Hoofd Operatie
tel.: 0703185721

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl