Tweede Kamer der Staten-Generaal Restaurantbedrijf - Keuken 

Leerling Kok


.

De Tweede Kamer zoekt een leerling kok  

Als kok werk je in het Restaurantbedrijf: vier restaurants met in totaal 500 zitplaatsen verdeeld over het Statenrestaurant, het Kamer-Pleinrestaurant, het Ledenrestaurant en onze koffiecorner, het Statenlokaal. Deze restaurants hebben elk hun eigen sfeer, assortiment en openings- en sluitingstijden. Het Restaurantbedrijf verzorgt ook de vele evenementen die gehouden worden in de Tweede Kamer. Daarnaast verzorgt het Restaurantbedrijf ook de vergaderservice. Het Restaurantbedrijf is een erkent leerbedrijf tot en met niveau 4.

Zo ziet jouw baan eruit
Om ons keukenteam compleet te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling kok. Het team bestaat uit 12 collega’s en je werkzaamheden verricht je onder begeleiding van een vaste leermeester. Je werkgebied bestaat uit de centrale keuken en alle restaurants van de Tweede Kamer.

Dit ben jij
Enthousiast, flexibel en stressbestendig, dat ben jij! Wanneer jij in de keuken werkt, heerst er een fijne sfeer. Je bent collegiaal en werkt onder het motto ‘één team, één taak’ Een goede samenwerking met de bedieningsbrigade is voor jou vanzelfsprekend.

Jouw werkplek
De Tweede Kamer is een unieke werkplek. Het team bestaat uit 15 koks, inclusief leerling-koks. Daarnaast wordt de keuken ondersteund door 10 medewerkers van de Algemene Dienst. Je wordt onderdeel van een hecht team. Bij ons staat samenwerken centraal: zowel het bedienend personeel als het keukenteam helpt elkaar waar nodig.

Wat we jou bieden
Een unieke werkplek waar je met vakbekwame leermeesters werkt. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

Het salaris is schaal 1 trede 0  €1.691.76 bij een werkweek van 36 uur. Het gaat om een leertraject van 1 jaar, met mogelijke verlenging. 

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.

Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
de heer W.A. van der Pot, productiemanager
tel.: 0703183289

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl