Tweede Kamer der Staten-Generaal 

Cloud systeembeheerder


.

De Tweede Kamer zoekt een cloud systeembeheerder voor de Dienst Automatisering!

Als Cloud systeembeheerder beheer, onderhoud én waarborg jij de performance, beveiliging en continuïteit van de hybride cloud infrastructuur. Dit houdt in dat je infrastructuren migreert, implementeert en beheer- en onderhoudstaken uitvoert.

Laat jij je niet uit het veld slaan door uitdagingen op het vlak van technische infrastructuren en wil jij mee bouwen aan de cloud-infrastructuur van de toekomst voor de Tweede Kamer? Ben jij de IT-beheerder die zich graag bezighoudt met de transformatie naar cloudoplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet jouw baan eruit
Binnen team Uitvoering treed je op als coördinator en uitvoerder van IT-beheerwerkzaamheden op cloud-gebied.
Je creëert nieuwe omgevingen, houdt die up to date en handelt incidenten af. Daarnaast draag je bij aan het automatiseren en standaardiseren van werkzaamheden. Met jouw technische kennis van onze infrastructuur ondersteun je klanten en functioneel beheerders. Ook help je bij de onboarding van nieuwe applicaties van onze klanten.

Verder

  •  denk je actief mee over verbeteringen met betrekking tot de onderwerpen als veiligheid en procesoptimalisatie;
  • help je ons up-to-date te blijven en continu te verbeteren.

Dit ben jij
Als cloud systeembeheerder vind je het belangrijk om de infrastructuur van de Tweede Kamer te moderniseren maar ook veilig en betrouwbaar te houden. Je hebt sterke analytische vaardigheden, bent doortastend en stressbestendig. Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken en om je taken goed te plannen en te organiseren.

Wat neem je mee?

  • Hbo werk- en denkniveau (het liefst in de richting van IT);
  • kennis en ervaring met Cloud beheer;
  • Een Azure Administrator Associate of DevOps Engineer Expert certificaat of vergelijkbare certificering is een pré (of je bent bezig om die te behalen).

Jouw werkplek
Je komt te werken bij team Uitvoering van de Dienst Automatisering, zij zijn gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg 67 (B67), op loopafstand van Den Haag Centraal. Het team is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het 2e en 3e lijns ICT-beheer, Life Cycle Management en technologische vernieuwing binnen de Tweede Kamer. De Dienst Automatisering maakt onderdeel uit van de Directie Bedrijfsvoering en Informatisering van de ambtelijke organisatie van de Tweede Kamer.

Wat we jou bieden
Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 2.756,75 tot € 4.430,97 bruto (schaal 10, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief individueel keuzebudget 16,37%). Het betreft een vaste functie voor 36 uur.
Je komt te werken in een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar. Daarnaast ontbreekt het niet aan humor op de afdeling en ook - wanneer iedereen thuis aan het werk is- weet men elkaar te vinden. We bieden je afwisselend werk en je komt te werken in het hart van de democratie. Wij helpen je op weg om een expert te worden in jouw vakgebied.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen of extra vakantie-uren kopen.
Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.
Een piketdienst (bereikbaarheid buiten kantooruren) maakt onderdeel uit van de functie.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
mevrouw Shimi Goossen, senior adviseur recruitment
tel.: 06-50052268

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl