Tweede Kamer der Staten-Generaal 

Kamerbode


.

De Tweede Kamer zoekt een Kamerbode!

De Bodedienst van de Tweede Kamer ondersteunt de Kamervoorzitter, de Kamerleden, ministers en staatssecretarissen tijdens vergaderingen en andere activiteiten die binnen de Tweede Kamer worden georganiseerd. Voor dit team zoeken wij twee Kamberbodes: een Kamerbode voor 36 uur en 24 uur per week.

Zo ziet jouw baan eruit
Als Kamerbode ben je een belangrijke schakel in de Tweede Kamer gebonden vergaderactiviteiten. Je ondersteunt en faciliteert Kamerleden, Fractiepersoneel, Bewindsleden, ambtenaren en publiek door voorafgaand aan de vergaderingen de zaal voor te bereiden. Als Kamerbode verzorg je de eerste opvang van bezoekers en heb je onder andere contacten met in- en externe klanten. In crisissituaties bewaar jij de rust en het overzicht en lever jij een actieve bijdrage aan het rustige verloop van het vergaderproces in de plenaire zaal en de commissiezalen. Ook houd je toezicht op geldende richtlijnen voor de pers.

Verder

  • Reserveer je zalen in een geautomatiseerd systeem;
  • Spreek je, indien nodig, de bezoekers en/of pers aan op gedrag;
  • Verzorg je spoed postverwerking;
  • Zorg je ervoor dat de zalen er netjes uit zien, ook na afloop van de vergaderingen, en sluit deze af.

Dit ben jij
Je bent iemand die dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Je laat dit zien door te anticiperen op klantwensen en op de juiste plek en op het juiste moment service te verlenen, zonder de aandacht op jezelf te vestigen. Je kunt goed samenwerken en zaken zelfstandig oppakken. Omdat je stevig in je schoenen staat kun je ook de discussie aangaan, daar waar nodig, zonder de dienstverlening uit het oog te verliezen.

Wat neem je mee?

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • Ruime werkervaring in een dienstverlenend beroep;
  • Kennis van, vaardig in en aantoonbare ervaring met het opbouwen en paraat houden van een zeer goede dienstverlening;
  • Vaardig in het afstemmen van de eigen houding en gedrag op de omgeving en flexibel zijn in de omgang met Kamerleden en publiek
  • Kennis van de Engelse taal (mondeling);
  • Grote affiniteit met het politieke proces.

Jouw werkplek
Je wordt onderdeel van een klein team waar houding en gedrag belangrijk zijn voor het verloop van de Tweede Kamerprocessen en de vergaderorde. Het diverse team kent een informele en hechte sfeer en streeft naar een hoge dienstverlening. De Bodedienst bestaat momenteel uit 15 kamerbodes, drie kamerbewaarders, een managementassistent, 2 chauffeurs en een diensthoofd. Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving.

Wat we jou bieden
Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 2.091,98 tot € 2.756,75 bruto (schaal 5) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief individueel keuzebudget 16,37%).
Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie dit bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband. Je komt te werken in een divers team waarin collega’s met verschillende mate van werkervaring samenwerken om tot een uitmuntend resultaat te komen.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.
Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.
Je werkt als Kamerbode in een roosterdienst. Dit betekent dat je bereid moet zijn om ook in avonden te werken en werk je niet tijdens de recesperiodes.
Het betreft twee vacatures van 36 uur of 24 uur per week.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
de heer R. van der Linden, Kamerbewaarder
tel.: 070-3182180

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl