Tweede Kamer der Staten-Generaal Beveiligingsdienst - Bedrijfsbureau

De Beveiligingsdienst heeft als primaire taak de continuïteit van een ongestoorde bedrijfsvoering van de Staten-Generaal te ondersteunen. Hiertoe geeft de dienst voorlichting en advies betreffende haar vakgebied en verleent 24 uur per dag beveiliging- en veiligheidsservice, centrale meldkamer diensten, preparatie, preventie & repressie activiteiten evenals toegangsbeheer en receptiediensten. De dienst verricht haar werkzaamheden op een klantvriendelijke en dienstbare wijze. Het realiseren van een balans tussen beveiliging en dienstbaarheid geldt als uitgangspunt.

 

Adviseur Opleidingen, Kwaliteit en Audits


.

De Tweede Kamer zoekt een adviseur Opleidingen, Kwaliteit en Audits

Jouw meerwaarde

Veiligheid binnen de Tweede Kamer is een belangrijk onderwerp en hier lever jij als adviseur bij de Beveiligingsdienst een concrete bijdrage aan.  Je zorgt voor het borgen van kennisontwikkeling met betrekking tot het beveiligingsbeleid ten behoeve van de Beveiligingsdienst. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en opleiding van de beveiligers van de Tweede Kamer en vormt een kennisinstituut voor opleidingen op het gebied van veiligheid voor alle Kamerbewoners. . Je zorgt voor een prettige en veilige werkplek voor jou en je collega’s.

Belangrijkste taken

Je:

 • informeert over de Security & Lock-downprocedure op basis van permanente her- en bijscholing inclusief audits op kwaliteit.
 • bent verantwoordelijk voor het creëren van een auditcyclus en het meten en bestendigen van kwaliteit binnen de Beveiligingsdienst, zowel op processen als voor medewerkers.
 • bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opzetten en afnemen van Profchecks.
 • zet Red Teaming in; hoe kwetsbaar of weerbaar is de organisatie tegen gerichte aanvallen?
 • voert periodieke audits uit voor de gehele beveiligingsorganisatie.
 • hebt contact met ketenpartners over het in beheer geven van eigen ontwikkelde opleidingen, trainingen en oefeningen (OTO) voor de gehele beveiligingsorganisatie op zowel security als safety thema’s (BHV).

Wat we jou bieden

 • Een uitdagende rol in een unieke werkomgeving.
 • Een salaris dat varieert van € van € 2.811,89 tot € 4.519,59 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Deze functie is ingedeeld in schaal 10.
 • Een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37% dat je bijvoorbeeld kunt laten uitbetalen of kunt omzetten in vakantiedagen.
 • Een pensioen bij het ABP.
 • Alle nodige faciliteiten om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
 • Aanvullende regelingen voor bijvoorbeeld ouderschapsverlof.
 • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer.
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden

Waar je komt te werken
Je komt te werken in het tijdelijke onderkomen van de Tweede Kamer aan de Bezuidenhoutseweg 67, op loopafstand van station Den Haag Centraal.

Met ruim 100 collega's zijn we de grootste dienst van de Tweede Kamer. We zijn verantwoordelijk voor de fysieke beveiliging van de Tweede Kamer. Van alle Kamerleden, medewerkers, journalisten en bezoekers. Onze ambitie is om de beste beveiligingsorganisatie van Nederland te zijn. Daarom zijn we slim georganiseerd en werken we met de meest vooruitstrevende beveiligingssystemen.

Je wordt onderdeel van een dynamisch team waar veiligheid en beveiligen voorop staat. Samen met de senior adviseur Veiligheid ben je verantwoordelijk voor de voorlichting over beveiliging en veiligheid aan Kamerleden en overige medewerkers van de Tweede Kamer. Verder werk je nauw samen met de medewerker opleidingen kwaliteit en audits, het hoofd bedrijfsbureau en de operationeel managers. Je werkt samen met diensten, fracties en directies want je geeft op verschillende plekken presentaties over beveiliging en veiligheid (security awareness) van de Tweede Kamer.  Je werkt hierbij intensief samen met externe ketenpartners in de veiligheidsketen van de Tweede Kamer.

Meteen solliciteren
Kom ook werken voor de democratie. Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Madeleine Brouwer - de Bruïne (hoofd Bedrijfsbureau), via mail m.j.s.brouwer@tweedekamer.nl of via telefoonnummer 06-21633194.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met HR adviseur, Letta van Schie via telefoonnummer 06 11 06 65 68 of per mail letta.vschie@tweedekamer.nl

Bijzonderheden
Een assessment en screening kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
mevrouw M.J.S. Brouwer-de Bruïne, hoofd Bedrijfsbureau
tel.: 06-21633194

Company homepage:
http://www.tweedekamer.nl